Пулев коментира отношенията си със “Зауерланд” и има ли предложения от други промоутъри


Пулев коментира отношенията си със “Зауерланд” и има ли предложения от други промоутъри
Снимка: БГНЕС

1182 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев коментира отношенията си с промоутърите от "Зауерланд". Той заяви, че се надява в бъдеще да работят по-добре, тъй като досега явно са имали проблем, най-вече в комуникацията. 

"Отношенията между боксьор и мениджърите никога не са идеални. Колкото и да не се разбираме със “Зауерланд”, аз съм им длъжник. Пътят ми до тук го дължа на тях", обяви по време на пресконференцията си Кобрата.

"Имаме общи интереси, но всеки гледа и своята страна. Винаги съм казвал да имаме по-добър контакт, за да се развиваме заедно. Повечето мислят за пари и боксьорите сме малко хора, които просто изкарват парите. Но за да се изкарат именно боксьорът трябва да мачка.

"Не само на ринга, а и с екипа, който го подготвя и в самата подготовката. Надявам се с тях да работим още по-добре, защото досега куцаха нещата и то си личи. Имал съм предложения от други промоутъри, преди да подпиша, дори и сега. Важното е да работим като един", разкри Кобрата, допълвайки, че договорът му с тях е до 2018 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички