Джошуа обяви: Ще се бия с Пулев в бъдеще


Джошуа обяви: Ще се бия с Пулев в бъдеще
Снимка: Guliver/GettyImages

2442 0

Световния шампион Антъни Джошуа заяви, че в бъдеще ще се стигне до сблъсък между него и Кубрат Пулев. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 28 октомври, но българинът се отказа заради контузия.

В събота Джошуа ще се изправи срещу Карлос Такам, като определи, че той ще бъде по-тежък съперник от Кобрата, но това не означава, че победата ще дойде по-трудно. 

"Мисля, че Такам е по-тежък опонент. Той може да ми нанесе повече щети. Но не мисля, че той е по-умен поради тази причина. Знаете ли откъде идвам аз? Така че какво наричаме по-труден? Дали по-умният боксьор ще ме накара да мисля повече? Или пък човекът, който ме накара да работя повече? Това би било интересно. Но мисля, че със сигурност ще се бия с Пулев в бъдеще", заяви Антъни Джошуа. 

"Смятам, че Такам ще почне да натиска около 6-и и 7-и рунд, защото притежава подобна сила. Аз ще опитам да се абстрахирам от всичко и да му покажа на какво съм способен. Неговият стил обаче е много опасен. Мога да говоря хиляди неща за Такам, но в крайна сметка историята помни кой е победил. Трябва да спечеля тази битка задължително, тъй като в много важно за моето бъдеще в бокса и да се подготвя за следващите битки, които предстоят", допълни още шампионът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички