Кобрата отвърна на Фюри: Ще го обезсиля, както сторих с приказливия му братовчед


Кобрата отвърна на Фюри: Ще го обезсиля, както сторих с приказливия му братовчед
Снимка: БГНЕС

5149 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев отвърна на острите реплики на Тайсън Фюри към него през изминалия ден. "Циганският крал" заяви пред ESPN, че Пулев е отказал да се бие с него, а в допълнение заяви заядливо, че "ще рита задника му чак до България".

Реакцията на Кубрат Пулев обаче не закъсня, като отвърна, че именно британецът е бил уплашен преди няколко години и е отказал да се боксира срещу него. Българинът подчерта, че Фюри използва момента, че някои от боксьорите в тежка категория имат други ангажименти, за да си прави реклама на техен гръб.

"Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не сме на разположение поради различни причини, само за да може да си прави PR. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на разположение, но просто се уплаши!", заяви Кобрата.

Пулев все пак подчерта, че рано или късно ще дойде моментът и за двубой с Тайсън Фюри, но към момента приоритет е световната титла на IBF: "Първата ми цел е да стана световен шампион, а не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави Тайсън Фюри! Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. Ще дойде редът на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше."

Междувременно Кубрат Пулев даде прогноза за боксовия мач Джошуа-Руис и добави, че победителят трябва да се боксира срещу него (повече по темата четете тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички