Андреа се появи в хотелска стая в компанията на млад мъж (СНИМКА)

Бившата приятелка на Кубрат Пулев - Андреа, отново привлече вниманието към себе си в социалните мрежи. Музикалната изпълнителка публикува снимка в своя Instagram профил с непознат млад мъж, който ѝ прави компания в хотелска стая в Дубай.

Под снимката Андреа написа: "Какво обсъждаме тук?". В коментарите се забелязват различни предположения от това, че въпросният младеж е новата половинка на певицата, до това, че разговарят в професионален план относно музикалните проекти на певицата.

Джени Суши изкоментира раздялата между Андреа и Кубрат Пулев

Репортерката Джени Суши, която беше причината да отнемат боксовия лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния, разкри, че е била сериозно засегната от об...

НОВАТА НА ПУЛЕВ ПОТВЪРДИ, ЧЕ СА ЗАЕДНО, МОЖЕ ДА Е БРЕМЕННА?!

Както е известно, само преди няколко седмици Андреа обяви раздялата си с дългогодишния си приятел и боксьор в тежка категория Кубрат Пулев. Това предизвика сериозен обществен интерес и повдигна въпроси, какво е довело до раздялата между двамата.

Междувременно Джени Суши първо излъга, а след това призна, че е атакувала Андреа в социалните мрежи (подробности четете тук).

УСЕТИ ЕМОЦИЯТА НА СПОРТА СЪС 100% БОНУС ДЕПОЗИТ В ЕФБЕТ (18+) 

Вижте тази публикация в Instagram.

Какво обсъждаме тук ?

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!