Изненадващ обрат: Пулев излиза срещу Джошуа този април на "Уембли"?


Изненадващ обрат: Пулев излиза срещу Джошуа този април на "Уембли"?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3892 0

В бокса нещата винаги са много динамични и това се потвърждава пред българската звезда в тежка категория Кубрат Пулев, който изненадващо може да стане първият съперник на Антъни Джошуа за 2019 година. Събитията около британеца започват да се развиват така, че българинът не само да не чака 2020 г., за да оспори световната титла на Джошуа, но и да го направи на легендарния стадион "Уембли" в Лондон.

Към такъв развой на събитията може да се стигне, след като Джошуа не успява да се договори с нито един от желаните от него противници за мача, който е насрочен за 13 април. Голямото желание на шампиона е за обединителен бой с Дионтей Уайлдър. Той обаче иска първо да проведе реванш с Тайсън Фюри. Така и опцията Фюри отпада за заявената вече дата.

ОБЯВЕНО: ЕТО КОГА И КЪДЕ Е СЛЕДВАЩИЯТ МАЧ НА КУБРАТ ПУЛЕВ

Преговорите с другите двама желани противници от британската звезда също са в застой. Става дума за Дилиън Уайт и Джарел Милър. Уайт няколко пъти заяви, че има нужда от 14 седмици, за да се подготви за битка, а до 13 април остават 11. Екипът на Джошуа ще изчака решението на Милър, който също се колебае, но нещата изглеждат така, че Пулев е най-близо до битката на "Уембли", твърди "World Boxing News".

Междувременно Пулев почти си бе договорил първи съперник за годината. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички