Обявено: Ето кога и къде е следващият мач на Кубрат Пулев


Обявено: Ето кога и къде е следващият мач на Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

6134 0

Дългоочакваният следващ мач на Кубрат Пулев вече има дата и място. След куп спекулации за дата, местоположение и съперник, самият българин обяви, че вече има яснота около първата му битка след победата над Хюи Фюри в "Арена Армеец".

"В личния ми живот не се случва нещо интересно в момента, но пък едно нещо мога да потвърдя, което до момента не се знаеше. Следващият ми мач ще бъде на 23-и март в Лос Анджелис", каза Кобрата в интервю за блога "bwtalkingsport".

Интересен факт е, че доскоро се очакваше първата му изява за 2019 година да е в средата на април. По-скорошната му поява на ринга може да означава и, че Пулев ще се бие 3 или дори 4 пъти в рамките на настоящата календарна година. Припомняме ви, че преди двубоя срещу Хюи Фюри Кобрата не беше излизал на професионалния ринг около година и половина заради контузия.

До последно се очакваше мачът му да е в Чикаго, където беше самият Пулев на няколко пъти през миналата година и има сериозна българска общност. Съперникът му все още не е обявен официално, но ESPN има информация за това кой може да бъде той (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички