И Букър като Дину - обвиняван в кражба, невероятно е какво е "присвоил"

Интересна подробност от биографията на Райдъл Букър го свърза с предишния противник на Кубрат Пулев - Богдан Дину. Утре около 5,00 часа сутринта българската звезда ще мери сили с американския боксьор, като можете да следите мача НА ЖИВО в SportLive.bg.

Оказва се, че и двамата съперници на Кобрата на американска земя в един момент от живота и кариерата си да обвинявани в кражба. Румънецът бе обвинен в задигането на чифт боксови ръкавици от магазин в САЩ, а Букър - в свиването на телефонна карта, колкото и изумително да звучи.

Съперникът на Пулев обясни как ще го бие и обяви: Аз съм чист боксьор с високо IQ

Следващият съперник на Кубрат Пулев на ринга - Райдъл Букър, разкри как се е стигнало до договорката за мача и как смята да победи българина. 38-...

Като аматьор роденият в Детройт Букър печели държавните и регионалните първенства в Мичиган всяка година от 1992 до 2000 година. Първата си национална титла грабва през 1999 година. Като най-високо оценен боец в тежка категория, Райдъл трябва да представлява САЩ на Световното първенство в Ирландия през 2001 г. Но по време на тренировките в Ню Йорк той е обвинен в кражбата на телефонната карта на колегата си Джейсън Естрада. След този случай Букър решава да напусне тренировката на отбора и да започне професионална кариера. Вижте за какво точно боксьорът лежа в затвора 12 години в този материал.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!