Съперникът на Пулев обясни как ще го бие и обяви: Аз съм чист боксьор с високо IQ


Съперникът на Пулев обясни как ще го бие и обяви: Аз съм чист боксьор с високо IQ
Снимка: Instagram

23697 0

Следващият съперник на Кубрат Пулев на ринга - Райдъл Букър, разкри как се е стигнало до договорката за мача и как смята да победи българина. 38-годишният американец заяви, че в сблъсъка с неговия връстник възрастта е в негова полза.

"Попитаха ме за мача миналия петък. Казах, когато се върнат с малко повече пари, добре. Тогава в неделя боят бе уговорен, аз дори не разбрах как. Очаквам го с нетърпение. Гледах последните му мачове. Мисля, че е доста базов боксьор. Силен е. Не мога да кажа много за него. Мисля, че се опитва да направи мачовете си малко мръсни, удряйки зад главата, заешки удари и подобни неща. Хубаво е, че сме на една и съща възраст, тъй като не е нужно да се притеснявам да се бия с някое 26-годишно хлапе, което ще вкарва по 100 удара в рунд. Мисля, че възрастта е в моя полза", заяви Букър за East Side Boxing.

Запитан как смята да победи претендента за титлата на IBF, американецът заяви, че не излиза за нокаут, а да спечели повече рундове. "Аз съм чист боксьор. Определено мога да го надхитря и да спечеля повече рундове. Не отивам за нокаут, освен ако не се случи от само себе си. Аз съм техничен боксьор. IQ-показателят ми е много висок. Току-що напуснах лагер на Усик и сега съм на лагер с Дионтей Уайлдър. И двамата изискани бойци ще ви кажат, че мога да се справя, че имам висок коефициент на интелигентност", допълни бившият затворник. Междувременно, стана ясно, че боксовите фенове не искат да гледат мач между победителя от мача Джошуа-Руис срещу Пулев. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички