Еди Хърн призна, че мачът Пулев - Уайт може да е в България


Еди Хърн призна, че мачът Пулев - Уайт може да е в България
Снимка: SportLive.bg

3663 0

Промоутърът Еди Хърн призна, че има реална възможност неговият клиент Дилиън Уайт да пътува до България, за да се бие срещу най-добрия български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев. Кобрата преди няколко дни обяви, че боят му с Уайт може да е на Националния стадион "Васил Левски", след като Epic Sports & Entertainment спечели търга за срещата.

Мачът между двамата ще определи официалния претендент за пояса на IBF, който го притежава голямата звезда в бокса Антъни Джошуа. "Дилиън тренира за мач в края на юли, ако се насрочи за август или септември, то ние няма да се съгласим. Преговорите продължават и ще направим всичко възможно, за да се случи", заяви Хърн. 

"Говорим с организаторите за различни варианти, които могат да ни помогнат в преговорите с Пулев. Ние искаме този мач да се състои, но няма да направим нищо на всяка цена. Също така имаме възможност да се бие и с Луис Ортис за WBC, но продължаваме преговорите с Пулев', допълни още промоутърът, цитиран от Sky Sports.

"Трябва да вземем решението до понеделник какво ще става на 28-и юли. Можем ли да докараме Пулев за мач в Лондон -не съм сигурен. Много по-вероятно е мачът да бъде в България. Все пак, ако мачът се състои в България, промоутърската къща ще трябва да даде страшно много пари".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички