Еди Хърн призна: След мача с Руис бащата на Джошуа искаше да ме фрасне

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че се е опасявал да не получи удар в брадичката, след като е видял бясната реакция на бащата на клиента си след загубата му от Анди Руис. Както е известно, разгневеният Робърт Джошуа опита да потърси саморазправа с организатора на мача на сина му в САЩ.

"Ние не говорим както преди и беше малко шокиращо да го видя, че ми налита. Помислих си: "Той може да ме фрасне по брадичката. Мислех си: "Да поговорим след това, защото не исках такава ситуация на ринга", разкри Хърн пред iFL TV.

Бащата на Джошуа потърси разправа с Еди Хърн (СНИМКИ)

Антъни Джошуа загуби световните си титли, след като Анди Руис го победи изненадващо след технически нокаут в седмия рунд. Това бе първото пораже...

"Той плюеше срещу всички, но за съжаление мен показаха по телевизията. Той каза, че не е доволен от залата, от организацията, от съдията, от всяко едно нещо. Тогава аз отидох в съблекалнята, той започна отново и Джош просто му каза: "Татко, виновният съм аз, аз загубих, никой друг няма вина". Това бе всичко, което бе казано", поясни промоутърът. А защо според слуховете наистина е бил ядосан Робърт Джошуа вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!