Джени Суши атакува Андреа в социалните мрежи (СНИМКИ)


Джени Суши атакува Андреа в социалните мрежи (СНИМКИ)
Снимка: принтскрийн

28906 0

Скандалната репортерка Джени Суши се заяде с приятелката на Кубрат Пулев - Андреа. Припомняме, че Кобрата целуна Суши след победата му над Богдан Дину, а след това тя взе решение да го съди.

Суши използва социалните мрежи отново, за да привлече вниманието към себе си, като сподели, че Андреа редовно наблюдава сторитата ѝ в Instagram. "Защо ме гледаш?", написа Суши към сторито си, като е оградила, че е Андреа го е преглеждала. "Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!", допълни Суши, придружено от ироничнa целувка.

В момента обаче тези сторитата не може да се видят, като или Суши ги е изтрила, или е изтекла тяхната давност. Съвсем наскоро Кобрата съжали тази целувка: "Съжалявам за това, което стана, но не мога да върна времето назад. Не бих го направил повече. Аз съм темпераментен човек - направил съм го от радост, от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, че ако трябва пак да го направя, не бих го направил. Въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никакъв умисъл за насилие", заяви Пулев. Какво още сподели той за ситуацията - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички