Еди Хърн и Уайт започнаха да увъртат за бой с Кобрата


Еди Хърн и Уайт започнаха да увъртат за бой с Кобрата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1430 0

След като вчера феновете на бокса и на Кубрат Пулев специално започнаха да тръпнат в очакване на бой между българина и британеца Дилиън Уайт, от щаба на тъмнокожия боксьор взеха да дават малко на заден ход. Вчера Нисе Зауерланд обяви, че с Кубрат Пулев са приели предизвикателството на IBF за бой с Уайт, като дори посочи кога може да се проведе той. Промоутърът на британеца - Еди Хърн, чийто най-известен клиент е Антъни Джошуа, обяви, че провеждането на битката не е сигурно.

Според Хърн Уайт се бил прицелил в мач с Дионтей Уайлдър, въпреки че и битката с Пулев била добра опция.

"Сложили сме всичките си яйца в една кошница и сме заложили на мач с Дионтей Уайлдър за титлата на WBC. От там обаче не бързат да направят Дилиън задължителен претендент за пояса на Уайлдър. Също така, WBC може да наложат изиграването на претендентски мач и това да усложни още повече ситуацията", коментира Хърн пред ESPN.

"Опцията за мач с Пулев е добра и това е мач, който бихме искали да проведем. Но Уайт преследва титлата на Уайлдър, а това има шанс да не се материализира като възможност. Още не съм сигурен какво самият Дилиън и щабът му искат да направят първо. Но знам едно: Ако си задължителен претендент на IBF, рано или късно ще получиш шанс да се биеш за световната титла срещу някого. Ще видим какво ще стане", добави хитрият промоутър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички