Джошуа избухна срещу легендата Ленъкс Люис: Клоун!


Джошуа избухна срещу легендата Ленъкс Люис: Клоун!
Снимка: Getty Images/Gulliver

7255 0

Боксовата звезда Антъни Джошуа отправи остри думи към последния абсолютен световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис, като го нарече "клоун" и заяви, че не го уважава в интервю за "Sky Sports".

Люис е считан за един от най-великите британски боксьори в историята, като в кариерата си има победи над легендарни съперници като Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд и Витали Кличко, но отправи критики към сънародника си Джошуа след изненадващата му загуба от Анди Руис - младши в началото на юни и заяви, че Ей Джей не е бил подготвен за този двубой. Той също така постави въпросителни върху качествата на треньора на Джошуа Роб МакКракън.

"Ленъкс е клоун, не изпитвам уважение към него. Ние с него не сме еднакви. Моят начин е да гледам как по-младото поколение израства и да не се меся. Аз знам какви усилия се изискват, за да стигнеш до това ниво. Ленъкс не е такъв", коментира Джошуа в интервюто.

Люис от своя страна отговори на нападките на Джошуа и заяви, че нито един от двамата не печели от подобна размяна на реплики. А как по-рано Люис разкритикува Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички