Руис отказва реванш с Джошуа, а Хърн плаши световния шампион с "няколко години извън бокса"


Руис отказва реванш с Джошуа, а Хърн плаши световния шампион с "няколко години извън бокса"
Снимка: Guliver/GettyImages

6562 0

Голям скандал се оформя около реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис. Първоначално от щаба на AJ обявиха официално, че той ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия. Такова потвърждение от страна на Руис обаче не последва, като дори категорично оформи подобен вариант.

"Не съм подписвал нищо, все още водим преговори. Те искат мачът да е в Саудитска Арабия, но аз отново предпочитам да се проведе в Америка. Ще му дам шанс да опита да ме победи, но трябва да дойде в Ню Йорк", категоричен бе мексиканецът, който иска боят да се проведе според неговите изисквания.

Припомняме, че той нокаутира AJ в Ню Йорк на 1 юни, след като получи шанс за мача след положителната допинг проба на претендента Джарел Милър. В договора за боя обаче има изрична клауза за реванш в случай, че Джошуа загуби, а промоутърът на британеца дори заплаши да съди Руис. "Договорът за реванша бе подписан заедно с този за първия бой. Двете страни подписаха по едно и също време. Няма друг договор", заяви Хърн.

"Трябва да осведомим Руис за датата, часа и мястото на събитието, това е. Няма разговори между двете страни да не се осъществи двубоя, така че не виждам проблем. Той подписа договор и беше напълно наясно с него. Ако иска може да води битка в съда, която ще го извади няколко години от бокса или да се бие за коланите си с човек, когото вече е победил. Той решава. Няма никакво съмнение около този двубой", категоричен бе Хърн.

С всички тези противоречиви информации от щаба на Кубрат Пулев се задействаха - ето какво поискаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички