"Джошуа, не можеш да постигнеш величие с треньор за третокласници"


"Джошуа, не можеш да постигнеш величие с треньор за третокласници"
Снимка: Getty Images/Guliver

10303 0

Величието в тежката категория по бокс Ленъкс Люис даде любопитен съвет на бившия световен шампион Антъни Джошуа. Люис е последният боксьор, който успя да събере всички титли сред най-тежките, като стори това в началото на 21-ви век.

Целта пред AJ е същата. Той имаше поясите на IBF, IBO, WBA и WBO, като му липсваше единствено този от WBC, който е притежание на Дионтей Уайлдър. В събота вечер в "Медисън Скуер Гардън" обаче Анди Руис-младши шокира света на бокса и отне титлите от Джошуа след като го победи с технически нокаут.

Люис е на мнение, че сънародникът му няма как да постигне целите си с треньор за третокласници. Лъвът, както е известен Люис, смята, че Джошуа трябва да уволни настоящия си треньор Роб МакКракън и да назначи по-компетентен в сферата специалист.

АНТЪНИ ДЖОШУА ПРИКЛЮЧИ С ГОЛЕМИЯ БОКС!

"Казвам го - не можеш да стигнеш до края на вселената с треньор на третокласници. Подобен вид треньори нямат отговори на въпросите, които ти имаш. В този момент на Джошуа му трябва професор в сферата", заяви Люис в социалната мрежа "Twitter".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички