Днес в Лос Анджелис изслушват Кубрат Пулев по исковете на Суши и Дину

Спортната комисия на Калифорния в Лос Анджелис днес ще изслуша Кубрат Пулев по казуса "Джени Суши". Заседанието на Спортната комисия на Калифорния започва в 20,00 ч. българско време в емблематичния хотел "Милениум Балтимор" в Лос Анджелис. Обжалването на Пулев по повод временно отнетия му лиценз е точка 4 в дневния ред на сесията.

"Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, няма да го направя по никакъв повод. Няма как. Но човек трупа опит, трябва да мине през подобни неща. Аз съм такъв темперамент, темпераментен човек съм и съм го направил от радост, щастие и еуфория. Който го разбира, го разбира", каза Пулев в предаването "120 минути" на 7 април.

Тревожна информация за Кубрат Пулев преди важното изслушване за лиценза

Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину - Богдан Мушат сподели доста тревожна информация преди изслушването на Кубрат Пулев пред Атлетическа...

Репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, обвини Пулев в сексуален тормоз и поиска боксовият му лиценз да бъде отнет на територията на САЩ. Причина за това стана скандалната целувка на Пулев в края на интервюто му пред нея след мача му с Богдан Дину в Калифорния на 23-и март.

ЩЕ ПОМОГНЕ ЛИ ВИДЕОТО С ТАНЦА НА ДЖЕНИ СУШИ НА КУБРАТ НА 14 МАЙ?

Под точка 5 от заседанието Комисията ще разгледа и жалбата на румънския боксьор, който иска победата на българина да бъде анулирана заради умишлени непозволени удари зад главата. Какви положителни очаквания от изслушването изрази известният боксов експерт Дан Рафаел вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!