Суши иска 600 000 долара от Кобрата, той вади тежка артилерия срещу нея


Суши иска 600 000 долара от Кобрата, той вади тежка артилерия срещу нея
Снимка: интернет

5933 0

Скандалната репортерка и суши-готвач Джени Суши ще иска огромна сума от Кубрат Пулев, за да оттегли обвиненията си за сексуално насилие срещу него. Според "Блиц" става дума за 600 000 долара. 300 000 са за оттегляне на съдебното обвинение, а останалите - за жалбата пред Боксовата комисия.

Българският боксьор обаче няма намерение да плаща такава огромна сума и затова е наел добри адвокати, които му помагат срещу 1000 долара на час. Юристите на Кобрата ще пледират, че той е бил провокиран от американката, която му взе интервю с деколте, стигащо почти до пъпа. Ще бъдат приложени и видеокадри от нощта на партито след мача с Богдан Дину, които показват разюзданото поведение на репортерката. Свидетел ще потвърди, че тя е ходила в тоалетните с член на екипа на Пулев, където са правили секс.

Освен това най-вероятно ще бъде представена медицинска експертиза, че на ринга боксьорът ни е загубил над половин литър кръв, освен това е получил доста удари в главата и така не е бил съвсем с разсъдъка си по време на интервюто.

Адвокатите на Кубрат също така ще обявят пред обвинението, че клиентът им вече търпи финансови загуби заради скандала. Както е известно, той отпадна като съперник на Антъни Джошуа на първи юни заради отнетия лиценз. А наградният фонд за битката според слуховете е бил огромен. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички