"Бебешкото лице" може да е следващият съперник на Кобрата на ринга


"Бебешкото лице" може да е следващият съперник на Кобрата на ринга
Снимка: принтскрийн

6322 0

Продължават спекулациите относно това кой ще бъде следващият съперник на българския боксьор Кубрат Пулев. Очакванията са звездата ни да излезе на ринга отново през април тази година и двубоят да бъде в САЩ. Според boxingnews24.com съперникът на Кобрата може да бъде полякът Адам Ковнацки.

Според специализираното издание обаче двубоят между двамата може да се проведе в Германия или България. Всичко ще зависи от финансовата страна на сделката.

КОБРАТА ОБЯВИ КОГА ЩЕ Е ПЪРВИЯТ МУ МАЧ ПРЕЗ 2019 Г.

29-годишният Ковнацки е провел 19 битки на професионалния ринг и не е загубил нито веднъж. Той има интересен прякор - Бебешкото лице.

Според boxingnews24.com Ковнацки има проблеми в защита, но е впечатляващ фактът, че приключва съперниците си най-често до шестия рунд. Общо три пъти в кариерата си полякът е преминал осмия рунд. В продължение на почти две години той е бил далеч от ринга заради контузии. Към момента "Бебешкото лице" е класиран на пето място в INF, на осмо в WBC, на 9-о от Ring Magazine и на 11-о от IBO. А кой ще е първият съперник на Пулев за годината според ESPN вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички