Кубрат Пулев излиза срещу Антъни Джошуа още тази година?


Кубрат Пулев излиза срещу Антъни Джошуа още тази година?
Снимка: Gulliver/GettyImages

6040 0

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев може да се изправи срещу световния шампион Антъни Джошуа още през септември, твърди специализираният информационен сайт worldboxingnews.net. Британецът първо най-вероятно ще се боксира срещу Дилиън Уайт през април, а наесен ще се изправи и срещу българина.

Антъни Джошуа е задължен да защитава своите три пояса - Световната боксова огранизация (WBO), Световна боксова асоциация (WBA) и Международна боксова федерация (IBF), като за последната официален претендент е именно Кубрат Пулев.

Припомняме, че Джошуа предпочита да се боксира срещу Дионтей Уайлдър, но американецът има намерение да изиграе мач реванш срещу Тайсън Фюри, с когото завършиха при равен резултат в точките през декември. Това на практика намалява шансовете за мач между тях през тази година, като двубоят ще се изиграе най-рано през 2020-а.

Междувременно Антъни Джошуа заяви твърдо, че е готов на всичко за мач с Уайлдър, а ако се наложи, ще изчака американеца да се бие с Тайсън Фюри. Какво още каза Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички