Кобрата обяви кога ще е първият му мач през 2019г.


Кобрата обяви кога ще е първият му мач през 2019г.
Снимка: БГНЕС

3826 0

Най-добрият българския боксьор в тежка категория Кубрат Пулев обяви голяма новина за 2019 година. Той вече е договорил вече първия си мач за новата година. Двубоят му със сигурност ще бъде в САЩ, като се избира измежду градовете Ню Йорк, Чикаго или Лас Вегас, но не е ясен неговият съперник.

"Договорихме вече мач през април, казвам го пред вашата камера за първи път. Не се знае още кой ден от април, но това ще стане ясно в следващите дни. Спрягаме 2-3 имена, не са лесни съперници. На това ниво няма лесни съперници и смятам, че аз съм натрупал вече много опит и сила, и много хора ще поваля“, заяви Кобрата в предаването "Боец" по Bulgaria on Air.

Пулев призна, че ще има поне два мача през 2019-та. В края на миналата година той подписа контракт с легендарния мениджър Боб Аръм и голяма световна компания като "Топ Ранк".

"Надявам се 2019-та да е още по-успешна. Подписах един много добър договор, който смятам, че ще ми даде нови хоризонти и се надявам, че всичко ще тръгне с още по-голяма сила в правилната посока. Хората там са много отворени, много се зарадваха, че имат подобен тип човек в тима им и шампион, виждам как са горди с мен, въпреки че все още не сме работили заедно дори, но те се радват, че съм при тях“, добави още Пулев.

Кобрата посочи защо 2018г. е била успешна за него и кое е едно от основните му качества - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички