Защо трансферът на Деймиън Лилард в Хийт се провали? Адебайо и Бътлър са замесени


Защо трансферът на Деймиън Лилард в Хийт се провали? Адебайо и Бътлър са замесени
Снимка: Getty Images

877 0

След месеци на слухове в НБА средите Маями Хийт не успя да осъществи сделка за Деймиън Лилард. Вместо това, звездният гард е на път за Милуоки, за да обедини сили с Янис Адетокумбо. Веднага след осъществения трансфер с Бъкс, стана ясно защо Лилард не е акостирал при "горещите".

Баскетболисти на Хийт са замесени

В "разбивка" на сделката журналистът Шамс Чарания съобщи за преговори между Трейл Блейзърс и Хийт. Той съобщава, че когато разговорите са започнали, Портланд е искал Джими Бътлър или Бам Адебайо в замяна на Лилард.

"Блейзърс и Хийт са имали множество разговори през юли, но двете страни никога не са участвали в съществени преговори. Блейзърс първоначално са поискали от Хийт Джими Бътлър или Бам Адебайо, но "горещите са стигнали до заключението, че Блейзърс нямат никакъв интерес да се ангажират в сделка с тях", споделя Чарания в "X".

Когато Деймиън Лилард за пръв път поиска трансфер, Маями Хийт беше единственият отбор, в който искаше да отиде. Той има близки отношения с Бам Адебайо и смята, че отборът го поставя в добра позиция да се състезава за шампионски пръстен. Въпреки това сега става ясно, че от Портланд никога не е били толкова сериозни в отношенията си с Хийт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реномиран журналист определи каква ще бъде ролята на Александър Везенков в Сакраменто Кингс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички