ВИДЕО: Приеха Коби Брайънт в Залата на славата


ВИДЕО: Приеха Коби Брайънт в Залата на славата
Снимка: Getty Images/Guliver

1452 0

Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт беше приет посмъртно в баскетболната Зала на славата "Джеймс Нейсмит". Освен Брайънт в Залата на славата са приети шампионите на НБА Тим Дънкън и Кевин Гарнет, както и шампионската при НБА при женит Тамика Кетчингс и треньорите Ким Мълки, Еди Сътън, Барбара Стивънс и Руди Томянович.

Брайънт беше представен в Залата на славата от своя идол от детството Майкъл Джордан, а ЛеБрон Джеймс заяви, че няма по-добро трио (Брайънт, Дънкън и Гарнет), което да е било прието в Залата в една и съща година. Съпругата на Брайънт Ванеса също произнесе реч.

"Никога няма да има някой като Коби. Той беше специален. По-голям от живота. Статистиката говори сама за себе си - петкратен шампион в НБА, петкратен най-продаван автор на Ню Йорк Таймс, MVP в лигата, първият спортист, спечелил Оскар. Ти го направи, ти си сега в Залата на славата. Ти си истински шампион - не само MVP, най-големият за всички времена. Толкова съм горда с теб - обичам те завинаги и винаги", каза Ванеса Брайънт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички