Представител на пилота на Коби Брайънт обвини жертвите на катастрофата за нея


Представител на пилота на Коби Брайънт обвини жертвите на катастрофата за нея
Снимка: Getty Images/Guliver

2858 0

Представител на пилота, управлявал хеликоптера на Коби Брайънт, разбил се през януари тази година, обвини пасажерите на возилото за катастрофата, погубила всички тях. Новината съобщи изданието "TMZ". Както е известно, трагедията с известния баскетболист се случи на 26 януари. Частният хеликоптер на Брайънт се разби западно от Лос Анджелис, а в катастрофата загинага той, дъщеря му Джиана и още седмина души, в това число и пилотът.

"Всички травми и щети, причинени на ищците и другите жертви, са причинени изцяло или частично от небрежността или грешките на ищците и другите загинали. Ищците са знаели съпътстващите рискове и доброволно са ги поели. Тази небрежност стана причина за предполагаемата вреда, за която подсъдимият не носи никаква отговорност", казва представителят на пилота в изявление.

Както е известно, семействата на загналите пасажери на хеликоптера подадоха съдебен иск срещу хеликоптерните компании lsland Express Helicopters и Island Express Holding. В него те твърдят, че и двете компании, едната от които е притежавала злополучния хеликоптер, а втората го е експлоатирала, са проявили небрежност. А как Брайънт е прекарал последните 2 дни от живота си вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички