Когато Роналдиньо запозна 17-годишния Меси с Коби Брайънт


Когато Роналдиньо запозна 17-годишния Меси с Коби Брайънт
Снимка: Guliver/Getty Images

5552 0

Баскетболната легенда Коби Брайънт разбира за съществуването на Лионел Меси по крайно любопитен начин. Коби, който почина трагично през миналата година при катастрофа с хеликоптер, се е запознал с Меси, когато е бил на 17 години, благодарение на... Роналдиньо.

Отборът на Барселона бил в Лос Анджелис за предсезонно турне, а Роналдиньо използвал момента да се срещне със своя добър приятел Коби. Бразилецът представил приятеля си на своя млад съотборник Меси.

Бившата звезда на Лейкърс разказа преди време историята на завладяващата среща. "Ще ви разкажа една история. Преди години Барселона дойде в Лос Анджелис. Роналдиньо, който е мой добър приятел, се срещна с мен и ми каза: "Коби, виж, ще те запозная с човека, който ще бъде най-великият играч на всички времена."

"Аз му казах: "Какво? Ти си най-добрият". Но той каза: "Не, не. Това момче тук ще бъде най-добрият." И това момче беше Лионел Меси, който тогава бе само на 17 години.", споделя Брайънт.

Пътищата на Меси и Брайънт ще се пресекат отново през 2013 г., когато се появиха в поредица от реклами на Turkish Airlines заедно. Рекламата беше озаглавена „Легенди на борда“ и включваше малко дете, приближаващо се до двете суперзвезди за автографи в самолет. И двамата продължават да показват таланта си пред детето, което в крайна сметка ги отхвърля за стюардеса с чиния с храна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички