След изненадата срещу Дончич и компания: Везенков и Кингс фаворити за 7-а поредна победа


След изненадата срещу Дончич и компания: Везенков и Кингс фаворити за 7-а поредна победа
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

865 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков записа нови 13 минути на паркета в Националната баскетболна асоциация (НБА). Най-полезният играч от Евролигата за миналия сезон се отчете и с нови седем точки в най-гледания и престижен баскетболен турнир. Сакраменто Кингс пък записа шеста поредна победа, като сломи силния Далас Маверикс.

Ще продължи ли мощната победна серия на Везенков и "кралете"?

Лука Дончич и компания бяха фаворити в мача,но преклониха глава, и то с разлика след 129:113. Около 24 часа по-късно Везенков и "кралете" излизат в нов сблъсък от НБА, в който вече са фаворити според специалисти и анализатори. Това показва и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът за това Сакраменто Кингс да запише седма поредна победа е 1,94 (включително след продължения), докато ставката за триумф в полза на Ню Орлиънс Пеликанс (включително след продължения) е 2,05.

През тази година двата отбора се срещнаха три пъти, като при най-скорошните им два сблъсъка "кралете" взимаха победата. Трябва да се отбележи, че преди това опонентът бе в серия от три поредни успеха в дуелите им.

Може ли Сакраменто Кингс да затвърди надмощието над Ню Орлиънс Пеликанс?

Коефициентът на efbet за това този им мач да завърши наравно и да се стигне до продължения е 13,00. Ставката пък за общо над 235,5 точки в срещата е 1,74, а за под 235,5 точки - 2,15. В последните девет мача от това съперничество е имало само един случаи, в които двата тима са си вкарали общо над споменатия брой точки.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички