България изхвърля Сърбия от Евро 2024? "Лъвовете" са жестоко подценени


България изхвърля Сърбия от Евро 2024? "Лъвовете" са жестоко подценени
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Getty Images

4615 0

Националният отбор по футбол на България отдавна загуби шансове за класиране на Европейското първенство по футбол през 2024 година. Изведнъж в края на евроквалификациите обаче "лъвовете" се превърнаха в голям фактор за групата. До голяма степен това е така, тъй като последните им две срещи са и срещу фаворитите в групата Унгария и Сърбия. А Черна гора дебне своя шанс и се моли за Илиан Илиев и неговите футболисти.

България търси първа победа в квалификациите за Евро 2024 - ще сломи ли Сърбия?

България бе изключително близо до това да победи Унгария и да предостави на черногорците шанс да се сбият в прекия сблъсък с "маджарите". В крайна сметка обаче точката гарантира на унгарците място на Евро 2024. Сега Черна гора ще се надява да победим Сърбия, защото ако това се случи, а те вземат мача си с Унгария, ще си спечелят второто място. Специалисти и анализатори дават много малки шансове това да се случи, въпреки че в първия мач останахме на секунди от успеха срещу този съперник. Потвърдено е и от платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът за това футболистите на Илиан Илиев да победят като гост в западната ни съседка е... 16,00. Ставката пък за успех в полза на Сърбия е 1,17, а пазарът за равенство е оценен на 6,80. Ремито също устройва Александър Митрович и компания, тъй като дори да бъдат изравнени по точки с Черна гора (в момента - 13 срещу 11), спечелиха двата преки мача.

Срещата е с начален час 16:00 българско време. Точно в толкова ще започне и другият сблъсък в групата. Там Черна гора все пак ще опита да изпълни своята част от "плана", за да може да се надява на България. Нейните шансове обаче също не са особено добри на хартия.

Докъде могат да стигнат мечтите на Черна гора срещу Унгария?

Коефициентът на efbet за това Унгария да спечели у дома пред препълнените трибуни и да затвърди първото си място е 1,71, докато ставката за Стеван Йоветич и компания да спечелят като гости е 4,95. Съответно пазарът за равенство между двете страни е оценен на 3,85.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички