Щастлив Везенков коментира голямата победа над Реал, но остана "здраво стъпил на земята" (ВИДЕО)


Щастлив Везенков коментира голямата победа над Реал, но остана "здраво стъпил на земята" (ВИДЕО)
Снимка: Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

2417 0

Най-добрият настоящ баскетболист на България - Александър Везенков, говори, след като се представи на изключително високо ниво при визитата на клубния му Олимпиакос на Реал Мадрид. Балканският гранд победи в зрелищната среща от баскетболната Евролига с 89:87 и зае една от челните позиции в класирането.

Представянето на Везенков срещу Реал

Българинът имаше огромна роля в успеха на гръцкия клуб, след като се отчете с 23 точки, 12 борби и 1 отнета топка за 33 минути на паркета. Това бе трета поредна победа за Олимпиакос в Евролигата.

Опитният баскетбоист коментира, че неговият тим е играл добре в нападение, но трябва да подобри защитата си, ако иска да продължи участието си в надпреварата и в заключителната и фаза.

Мнението на българина за Олимпиакос

"Мачът беше много труден. Не играхме най-добрия двубой в защита, но мисля, че в нападение свършихме отлична работа през второто полувреме", обясни българският национал, цитиран от basketblog.gr. 

"Някои момчета вкараха изключителни стрелби, много трудни. Мисля, че трябва доста да подобрим играта си в защита, ако искаме да продължим напред в състезанието. Разбира се, сега сме щастливи от победата в толкова труден мач в Мадрид", уточни Везенков, като взе временното класиране под внимание. Там неговият тим е на четвърта позиция след три изиграни срещи, докато от Реал остават десети сред 18-е отбори. 

Мнението на Везенков за представянето си

Везенков се наложи да коментира и личното си представяне, за което обясни: "Отборът побеждават, така че съм много щастлив. Трябва да продължим по този начин, защото в петък имаме нов труден двубой с Баскония. Това е много силен отбор, различен от Реал, така че трябва да сме готови".

Ето и повече за представянето на Олимпиакос и Визенков срещу Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички