Шоу в НБА! Дончич и Ървинг "избухнаха" за Маверикс, но Янис и Лилард имаха последната дума за Бъкс (ВИДЕО)


Шоу в НБА! Дончич и Ървинг "избухнаха" за Маверикс, но Янис и Лилард имаха последната дума за Бъкс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

841 0

Милуоки Бъкс и Далас Маверикс сътвориха истинско шоу в НБА. Бъкс успя да се наложи над тексасците като домакин със 132:125 в мач, в който и четирите суперзвезди в лигата блестяха с представянето си.

Най-резултатен за Бъкс бе двукратният носител на наградата "MVP" Янис Адетокумбо. Гръцкият баскетболист бе над всички на паркета и реализира 40 точки, записа 15 борби и 7 асистенции. Другата звезда на Милуоки - Деймиън Лилард, пък добави 27 пункта и 12 асистенции.

Основните баскетболисти на Маверикс също не разочароваха. Лука Дончин се отчете с 35 точки, а Кайри Ървинг добави 39, но фантастичното им представяне не бе достатъчно за тексасците да грабнат победата в мача. 

Милуоки Бъкс забрави за лошия си старт и вече е с актив от 9 победи и 4 загуби, заемайки третата позиция в Източната конференция. На Запад пък Далас се намира на трето място със същия актив от успехи и 3 поражения.

Всички резултати в НБА:

Хорнетс - Никс 108:122

Пеликанс - Тимбъруулвс 120:121

Булс - Хийт 102:97

Спърс - Гризлис 108:120

Тъндър - Уориърс 130:123

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички