Сакраменто загуби и третата си предсезонна контрола, Везенков игра срещу Голдън Стейт


Сакраменто загуби и третата си предсезонна контрола, Везенков игра срещу Голдън Стейт
Снимка: GettyImages

1337 0

Александър Везенков игра близо 17 минути в третата предсезонна контрола на Сакраменто Кингс срещу четирикратните шампиони в последните години Голдън Стейт Уориърс. Двубоят завърши с успех за Уориърс със 121:115 след продължение.

В Сакраменто българският баскетболист прекара на паркета 16:49 минути, в които отбеляза 2 точки при една успешна стрелба от 4 опита. Действащият MVP на Евролигата нямаше ден в стрелбата от тройката и не успя да реализира нито веднъж от далечно разстояние от три опита, но записа шест борби, включително три в атака. Везенков също така загуби три пъти топката.

Голямата звезда на Уориърс Стеф Къри не взе участие, а новото попълнение Крис Пол също не записа минути, но за гостите играха Клей Томпсън и Андрю Уигинс.

Сакраменто записа трета поредна загуба в контролите, след като в предишните дни претърпя поражения от Ел Ей Лейкърс и Торонто Раптърс. Везенков взе участие и в трите мача, като срещу Лейкърс бе титуляр.

За Кингс предстои още една проверка с Голдън Стейт, този път в Сан Франциско в четвъртък от 5:00 часа българско време. На следващия ден тимът на Майк Браун играе контрола с Юта Джаз, а в първия мач от новия сезон в НБА Сакраменто ще срещне Юта на 26 октомври от 4:00 часа. А ето как Везенков оцени представянето си срещу Раптърс и Лейкърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички