Напрежение в Сакраменто? "Хвърчат искри" между Александър Везенков и Майк Браун (ВИДЕО)


Напрежение в Сакраменто? "Хвърчат искри" между Александър Везенков и Майк Браун (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

4107 0

Отборът на Александър Везенков в НБА Сакраменто Кингс бе победен по драматичен начин със 116:115 от Голдън Стейт Уориърс в четвъртата си среща от предсезонната подготовка. Безкрайно интересен момент бе заснет от баскетболен почитател и качен в социалните мрежи, на който се виждат първите "искри" между родния баскетболист и неговият треньор Майк Браун.

Майк Браун беше бесен

По време на бърза атака на "войните" Везенков охраняваше голямата им звезда Крис Пол. Гардът обаче бързо намери свой свободен съотборник вляво от българина. Саша не тръгна към необезпокоявания играч на Уориърс, който реализира за три, а това изглежда вбеси Майк Браун.

Специалистът поиска таймаут и веднага се запъти към Везенков, а двамата влязоха в разпален дебат насред паркета. В крайна сметка, във финалните кадри от клипа се видя как Браун потупва българина, което показа, че явно всичко между тях двамата не е било лично.

Самият Везенков не направи много силен мач. 28-годишният баскетболист се включи от пейката и записа общо 13 минути игра. Той не реализира нито една от стрелбите си, завършвайки 0/3 от тройката. Въпреки това той бе доста ефективен в защита, отчитайки се с 5 борби и един чадър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Везенков получи голямо признание от шефовете в НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички