Легенда на БК ЦСКА отсече: Сектор Г ни подкрепя, тимът не може да е разделен 100 години


Легенда на БК ЦСКА отсече: Сектор Г ни подкрепя, тимът не може да е разделен 100 години
Снимка: Lap.bg

2784 0

Президентът на баскетболния ЦСКА Роберт Гергов говори след поражението на "червените" от Спартак Плевен при завръщането на клуба в елита на България след 13 години отсъствие. Той обясни защо са липсвали в залата най-верните запалянковци, част от Сектор Г на трибуните в залата и коментира спортно-технически теми.

„Очаквахме да бъде труден мач, чак такъв резултат не сме очаквали. Има една позитивна новина – смятаме, че по-зле от това не може. Това е едната хубава новина. Имаме и още една, нека бъдем позитивни – напълнихме залата, имаше атмосфера до момента, в който не ни подпукаха, но дано да си вземем поука.

На въпроса защо ги нямаше феновете на ЦСКА, той отговори така:

„Има обяснение. Имаше футболен мач по същото време (б.р. Лудогорец – ЦСКА – София) – ЦСКА играе с Лудогорец, ние си напълнихме залата на баскетбол. Мен ме радва, че баскетболните фенове дойдоха. Напълнихме залата, факт. Водили сме разговори със Сектор Г. Казаха, че ни подкрепят.

Други подробности няма да разказвам, какви сенки са пуснати между феновете, клубовете. Това са за мен необясними неща, но са факт. В България се случват. Обединението е дълъг процес. Няма да обединим футбола за две седмици. Но, наистина няма друг изход. Не може да е разделен ЦСКА 100 години. Ще се обедини.“, обясни Гергов пред Sportal.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички