Кубрат Пулев и куп легенди подкрепиха ЦСКА, но и те не помогнаха


Кубрат Пулев и куп легенди подкрепиха ЦСКА, но и те не помогнаха
Снимка: Lap.bg

2515 0

Кубрат Пулев и куп "червени" легенди бяха специални гости при първия мач на БК ЦСКА при завръщането му в Националната баскетболна лига след 13 години отсъствие.

Отборът на Росен Барчовски стартира новата страница от историята на клуба с мач срещу Спартак Плевен, който обаче завърши с разгромна загуба за "червените" насред София.

Легендите на ЦСКА през годините като Петко Маринов, Тодор Богданов, Иван Ценов, Любомир Амиорков и Йордан Бозов също дойдоха да подкрепят тима в първия му мач. В залата пристигна и легендата на Левски Атанас Голомеев, който има шампионска титла и с "червените".

Главният треньор на боксовия ЦСКА Михаил Таков, заедно с неговия възпитаник Кубрат Пулев, и много други знакови имена за "армейците" дойдоха в залата, за да уважат официалния старт на отбора в НБЛ.

Пристигна и голяма част от последния шампионски женски отбор на ЦСКА в баскетбола, начело с Георги Божков, които спечелиха златен требъл - титла, купа и Адриатическата лига през 2007. Те бяха посрещнат от председателя на баскетболния клуб Роберт Гергов и от члена на Управителния съвет Александър Чакмаков.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички