Кръв оплиска мач №4 в НБА, Голдън Стейт изравни серията (ВИДЕО)


Кръв оплиска мач №4 в НБА, Голдън Стейт изравни серията (ВИДЕО)

1108 0

Голдън Стейт прекъсна серия от две поредни загуби във финалите в НБА. “Войните” се наложиха над Кливланд със 103:82, за да стигнат до 2-2 победи в серията. 

Голдън Стейт взе нещата в свои ръце през първото полувреме и стигна до 52:48. Малко преди голямата почивка на пейката на Кавалиърс изтръпнаха. След сблъсък с Андрю Богът в подкошието Леброн Джеймс залитна, блъскайки се в оператор край терена и се удари в камерата. Лекарският щаб на Кливланд се притече на помощ на Краля като му бе оказана първа помощ и кръвта от разреза в гърба бе спряна, а самият баскетболист остана на терена.

След паузата "войните" не позволиха на Джеймс да се развихриха, като си осигуриха комфортна преднина от 14 точки в средата на последната четвърт. Няколко поредни тройки на Стеф Къри и Андре Игуодала дадоха спокойствие на тима за крайното 103:82.

Къри и Игуодала отбелязаха по 22 точки за Голдън Стейт. Дремънд Грийн добави 17 и 6 борби. Харисън Барнс се отчете с 14 точки и 8 борби. Тимофей Мозгов от Кливланд записа дабъл-дабъл – 28 точки и 10 борби. Леброн Джеймс, който доигра срещата с лека травма в гърба и главата, остана на крачка от трипъл-дабъл – 20, 12 борби и 8 асистенции. Тристан Томпсън също стигна до двойните показатели – 12 точки и 13 борби.

Петият мач от серията е на 14 юни в Оукланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички