Големи наказания очакват Панатинайкос след погромите в шампионския мач на Олимпиакос (ВИДЕО)


Големи наказания очакват Панатинайкос след погромите в шампионския мач на Олимпиакос (ВИДЕО)
Снимка: euroleaguebasketball.net

1649 0

В истинско бойно поле се превърна Олимпийската зала в Атина по време на баскетболния двубой между Панатинайкос и Олимпиакос. Това бе четвъртият двубой между двата тима за определяне на титлата в Гърция.

Олимпиакос с Александър Везенков в състава си доминираше тотално на корта и дръпна с близо 30 точки, когато феновете на Панатинайкос започнаха да хвърлят факли, бутилки и други предмети по скамейката на съперника.

Съдията прекъсна мача и бе решено залата да бъде изпразнена от фенове, преди срещата да бъде довършена. На излизане привържениците на Панатинайкос продължиха с вандалските прояви и започнаха да чупят седалки и електронното табло, което наложи намесата на полицията, а мачът бе прекратен.

В крайна сметка от местната федерация решиха, че мачът няма да се доиграе и временният резултат ще бъде приет за краен, като по този начин Олимпиакос затвори серията с 3-1 и спечели титлата.

Освен загубата във финала, Панатинайкос ще получи и тежко наказание. Очаква се на тима да бъдат отнети точки от актива за следващия сезон и да играе няколко домакински мача без публика. Със сигурност и глобата за клуба ще бъде голяма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички