Гард, който отказа 84 милиона от Лейкърс, сега се връща при "езерняците" за много по-малко


Гард, който отказа 84 милиона от Лейкърс, сега се връща при "езерняците" за много по-малко
Снимка: Getty Images

1231 0

Германската звезда в НБА - Денис Шрьодер, се е съгласил да подпише договор с бившия си тим Лос Анджелис Лейкърс. Двете страни са се разбрали за контракт от 1 година, който ще му донесе близо 2,64 милиона долара, твърди авторитетната медия ESPN.

Според информацията старши треньорът на "езерняците" - Дарвин Хам, както и генералният мениджър - Роб Пелинка, са стигнали до съгласие, че отборът се нуждае от поне още един плеймейкър, който да бъде имплементиран в състава на тима от Ел Ей.

Интересното е, че миналата година - преди да си тръгне от Лейкърс, Денис Шрьодер и неговият агент са отказали договор на стойност 84 милиона от "езерняците" под предлога, че германецът заслужава много повече. Впоследствие той подписа с Бостън Селтикс за по-малко от 6 милиона, а по-късно бе трейднат в Хюстън Рокетс, където записа едва 15 мача.

Спекулираше се много какво ще се случи с кариерата на 29-годишния гард и дали въобще той ще си намери нов отбор този офсийзън. В крайна сметка, след наистина прилично представяне с Маншафта на Евробаскет 2022, изглежда, че Лейкърс са решили да му дадат шанс да продължи да показва уменията си отвъд Океана, само че този път за доста по-малка сума пари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой друг баскетболист се подсили Лейкърс този офсийзън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички