Филаделфия се подсилва с бивш съотборник на Леброн Джеймс


Филаделфия се подсилва с бивш съотборник на Леброн Джеймс
Снимка: Getty Images

1267 0

След като успя да си осигури услугите на Джеймс Хардън, отборът от НБА - Филаделфия 76ърс, сега подписа с носителя на наградата за най-добър играч от пейката през сезон 2019/20 - Монтрез Херъл, съобщава ESPN.

Според информацията центърът, който може и да играе като тежко крило ще подпише с тима от града на братската любов за 2 години и ще получи близо 5,2 милиона долара за услугите си.

Съвсем наскоро Херъл имаше проблеми със закона заради притежание на марихуана, но изглежда това не е притеснило управата на "сиксърс", която отчаяно иска да се добере до така желаната титла в лигата на извънземните.

28-годишният център успя да направи добро впечатление, защитавайки цветовете на Клипърс в периода 2017-2020 година. Следващия сезон той премина в градския съперник Лейкърс, където успя да помогне на Леброн Джеймс и компания да се доберат до участие в плейофите. За последно той се подвизаваше в отбора, който е собственост на Майкъл Джордан - Шарлът Хорнетс.

Сега Херъл ще обедини сили с Джоел Ембийд и Джеймс Хардън във Филаделфия и тримата ще направят всичко възможно да спечелят Източната конференция. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коя звезда на Булс пропуска началото на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички