"Благодаря на всички" - Александър Везенков направи равносметка на сезона


"Благодаря на всички" - Александър Везенков направи равносметка на сезона
Снимка: Lap.bg

2373 0

Най-добрият български баскетболист - Александър Везенков, направи кратка равносметка на изминалия сезон с гръцкия Олимпиакос, като благодари на съотборниците си и феновете на тима:

"Спомняйки си за този незабравим сезон, съм благодарен на съотборниците си, треньорите и цялата организация Олимпиакос, както и разбира се, на семейството ми за тяхната невероятна подкрепа", написа той в официалния си профил в социалната мрежа "Instagram" и допълни:

"Също така на нашите изключителни фенове, чиято енергия и страст бяха движещата сила зад нашия успех. Борихме се заедно, печелихме и постигнахме страхотни неща. Освен това плакахме и вкусихме загубата, но тези моменти ни превърнаха в несломим екип. Станахме по-силни и по-решителни. Успехът е не само дестинацията, а пътуването на един отбор, който никога не се предава. Благодаря на всички!".

*Везенков има договор с Олимпиакос до 2025-а година, но през лятото му предстои да вземе решение за бъдещето си и дали да се насочи към НБА, където правата му се държат от отбора на Сакраменто Кингс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Сакраменто Кингс изкушава Везенков с предложение, на което трудно би отказал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички