Чудите се какво да правите в Новогодишната нощ? Гледайте Александър Везенков! (начален час + ТВ канал)


Чудите се какво да правите в Новогодишната нощ? Гледайте Александър Везенков! (начален час + ТВ канал)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

2107 0

В ранните часове на новата 2024-та година (българско време) отборът на Сакраменто Кингс ще гостува на Мемфис Гризлис в пореден мач от редовния сезон на НБА!

Нашият Александър Везенков не вкара нито една точка в последните 3 двубоя на "Кралете", като в последния дори не се появи на паркета...

Надяваме се обаче, че при визитата на "гризлитата" Майк Браун ще размисли и отново ще гласува доверие на 28-годишния българин.

Сакраменто е на пето място в Западната конференция с актив от 18 победи и 12 загуби, докато Мемфис е 13-и с 10 успеха и 21 поражения.

За последно двата тима се срещнаха в началото на 2023-та година (24-ти януари), когато Кингс спечелиха у дома си със 133:100. Малко преди това (2-ри януари) пък Гризлис бяха постигнали домакински успех със 118:108.

Начален час + ТВ канал

*Мачът между Мемфис Гризлис и Сакраменто Кингс ще започне в 3:00 ч. (българско време) на 1-ви януари и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на Diema Sport 3!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Александър Везенков в НБА: Статистика, представяне и предстоящи мачове на Саша през сезон 2023/24! (ОБНОВЯВА СЕ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички