Облечен в екип с номера на Везенков - Винисиус изгледа победата на Сакраменто (СНИМКА)


Облечен в екип с номера на Везенков - Винисиус изгледа победата на Сакраменто (СНИМКА)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

9624 0

Александър Везенков прекара малко над 6 минути на паркета при победата на неговия Сакраменто Кингс над Финикс Сънс със 120:105 в поредна среща от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация.

Звездно присъствие на срещата на Сакраменто и Везенков

Въпреки ограниченото си време на игрището, Саша съумя да отбележи при единствената си стрелба, която бе за три точки. Българинът добави и една борба към статистиката си. А по време на двубоя имаше и специално ВИП присъствие в лицето на звездата на Реал Мадрид - Винисиус.

Собственикът на Сакраменто Кингс Вивек Ранадиве публикува снимки и видео по време на мача, от които се вижда, че бразилският футболист присъства на срещата. Той бе в компанията на баскетболната легенда Владе Дивац.

Звездата на Реал Мадрид бе облечен с екип с номер 7, който е на Александър Везенков. Футболистът носи същия номер в испанския гранд. А самият Саша наскоро заяви, че настоящата година е най-хубавата му, с изключение на едни 3 секунди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички