БГ експерт предложи уникален кадър: Какво причини Александър Везенков на Къри в НБА (ВИДЕО)


БГ експерт предложи уникален кадър: Какво причини Александър Везенков на Къри в НБА (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

4449 0

Сакраменто Кингс записа изключително трудна и сладка победа над Голдън Стейт Уориърс. Успехът дойде с една точка разлика при 124:123, а българинът Александър Везенков се отличи с 8 точки, 3 борби, 2 чадъра и 1 асистенция.

Въпреки че отново бе резерва, той се появи на паркета в края на третата част и игра общо малко над 15 минути. Той в действителност бе с много важна роля за успеха, като записа доста силно представяне.

Неслучайно след срещата получи куп похвали от своя наставник Майк Браун. Един от най-популярните български журналисти Иво Иванов, който от години живее в САЩ и спокойно може да бъде определен за експерт по баскетболните теми, показа интересни кадри.

Те касаят емблематичен момент в мача. А именно този, в който вторият българин, играл в НБА, успя да направи чадър на един от най-добрите в асоциацията - Стеф Къри. "Човек не удря чадър на Къри всеки ден, така че трябва да се види и от друг ъгъл" - пише Иванов.

Вижте видеото, което показа, чрез кадрите по-долу в материала. Иво Иванов показа и гениален момент от играта на Везенков в НБА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички