Кметът на Сакраменто: Александър Везенков ще бъде голяма звезда в НБА


Кметът на Сакраменто: Александър Везенков ще бъде голяма звезда в НБА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1381 0

Кметът на столицата на Калифорния Сакраменто - Даръл Стайнбърг, от Демократическата партия обсипа Александър Везенков с комплименти и го приветства в града, прогнозирайки, че той ще се превърне в голяма звезда на НБА.

"От всичко, което чета и виждам, Саша Везенков ще бъде истинска звезда в НБА и тук в Сакраменто. Той стана MVP в Евролигата и няма как да не обожавам факта, че идва в нашия отбор. Тук ще получи едно много сърдечно посрещане. Ние имаме солидна история с големи европейски играчи в НБА - Владе Дивац, Пея Стоякович, Хедо Туркоглу и много други. Ще посрещнем Саша и ще направим така, че той да се чувства добре. Надявам се, че с другите момчета от отбора, най-накрая да ни донесе това, което чакаме - титлата в НБА", заяви Стайнбърг пред "БНТ".

В момента Александър Везенков се намира в САЩ, където гледа срещите на "кралете" от Лятната лига на НБА. Очаква се много скоро той да подпише своя договор, който ще му донесе 20 милиона долара в следващите 3 години, и да бъде представен официално като баскетболист на Кингс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Собственикът на Кингс се похвали със снимка с Везенков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички