Александър Везенков изгледа отстрани как големият му конкурент в Кингс избухна с рекорд и 47 точки (ВИДЕО)


Александър Везенков изгледа отстрани как големият му конкурент в Кингс избухна с рекорд и 47 точки (ВИДЕО)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

2163 0

Сакраменто Кингс и Александър Везенков постигнаха победа над отбора на Юта Джаз със 125:104 като домакин в "Golden 1 Center". Българинът не получи голям шанс за изява и прекара повечето време на пейката, отколкото на паркета в игра.

Представянето на Везенков

Българинът записа 11 минути игра от своя наставник Майк Браун. За съжаление, той не получи голям шанс и реализира само три точки срещу "джазмените". Той записа 2 асистенции, 3 борби, +/- от -7 и 1/2 от тройката.

Останалите на паркета

Безспорно звездата в Сакраменто бе младокът Кийгън Мъри. Любимецът на треньора Браун и основен конкурент на Везенков за стартовата петица се развихри и наниза цели 47 точки и цели 12 тройки, което е абсолютен рекорд за отбора на "кралете". Към сметката си той добави 8 борби и 2 асистенции. Домантас Сабонис се отчете с 20 пункта, а от пейката Малик Монк добави още 18.

За Джаз над всички бе звездният гард Колин Секстън с неговите 26 точки. Финландското крило Лори Марканен реализира 18, а от пейката Тейлън Ортън-Тъкър добави още 12 пункта.

Това бе втори пореден успех за Кингс и цялостно под №15 за сезона. Отборът от столицата на Калифорния се намира на петата позиция в Западната конференция, а следващият му мач ще бъде срещу Вашингтон Уизърдс в ранните часове на 19 декември (вторник).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички