Късметът се усмихна на Везенков: Трансфер в Сакраменто, който е "музика за ушите" на Саша


Късметът се усмихна на Везенков: Трансфер в Сакраменто, който е "музика за ушите" на Саша
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

4958 0

Торонто Раптърс ще иска да получи един от най-ценните кадри на не само в Сакраменто, но и в НБА, а именно - Кийгън Мъри, при евентуални планове за трансфер между двата тима, централизиран около Паскал Сиакам или Оу Джей Ануноби, съобщава "Yahoo Sports".

Отлични новини за Александър Везенков

Както е известно, от известно време насам "кралете" имат амбиции да уплътнят защитата си с привличането на някой от двамата, но за да го направят, Майк Браун ще трябва да пожертва 23-годишния си талант.

Мъри е несменяем титуляр в редиците на американския специалист, като той заема и титулярната роля на позицията тежко крило, каквато е и тази на Александър Везенков, а евентуален "трейд" на Мъри със сигурност би повишил игровите минути на родния състезател в ротацията.

Торонто пък е готов да се раздели със Сиакам и Ануноби, ако получи достатъчно добра оферта в тяхна замяна. Сиакам е топреализатор на канадците през този сезон, постигайки средно по 21.2 точки, 6.8 борби и 5.0 асистенции. Ануноби пък се разписва със средно по 15.9 точки, 4.4 борби и 2.5 завършващи подавания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-доброто от историческия мач на Везенков в една минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички