"Саша е тук": Сакраменто използва звучна рима, за да се израдва на момент от Везенков в НБА (ВИДЕО)


"Саша е тук": Сакраменто използва звучна рима, за да се израдва на момент от Везенков в НБА (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

24993 0

След като преди три дни най-добрият български баскетболист Александър Везенков се отчете с най-резултатния си двубой за Сакраменто Кингс, вкарвайки цели 14 точки, този път прекара по-малко време на паркета.

Бившият състезател на Олимпиакос игра малко под 11 минути, като в тях се отчете със само две точки. Той обаче блесна с играта си в защита, като си спечели пет борби (четири в защита и една в нападение) и направи един чадър.

Сакраменто Кингс се израдва на играта на Александър Везенков

Именно върху едно негово отиграване се съсредоточиха от Сакраменто Кингс. И по-конкретно човекът, който отговаря за поддръжката на официалните канали в социалните им мрежи. В Twitter (X) бе качен момент от срещата с участието на Везенков.

След пробив на негов съотборник, завършил с неточна стрелба, 28-годишният българин успя да стигне пръв до топката и с едно докосване я прати в коша, за да запише и единствените си точки (можете да видите кадри по-долу в материала).

"Не се бойте, Саша Везенков е тук" - написаха от Сакраменто, като на английски думите бяха и с любопитна рима (в оригинал: Have no fear, Sasha Vezenkov is here). Към тях бе добавена и емотикона за поздравяване.

Макар и да не записа други точки - вижте как Александър Везенков си взе поука, чу критиците и ги смълча, като подобри още проблематичен аспект (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички