Александър Везенков има отговора какво да направи Олимпиакос, за да победи Монако


Александър Везенков има отговора какво да направи Олимпиакос, за да победи Монако
Снимка: Lap.bg

1562 0

Българската звезда на Олимпиакос Александър Везенков повежда своя тим в полуфинална битка в Евролигата срещу Монако.

Олимпиакос - Монако по ТВ: Къде да гледаме Александър Везенков в Евролигата?

Олимпиакос успя да се класира за "Final Four", след като надви по много драматичен начин Фенербахче в 1/4-финалите от плейофите на Евролигата. Отборът на Везенков се наложи с 3-2 в сериите, а българинът имаше огромна заслуга за постигнатия успех. Срещата между Олимпиакос и Монако може да следите НА ЖИВО В Sportlive.bg.

В очакване на полуфинала

"Различен отбор, според мен и с по-талантливи гардове. Имат много енергия на другите постове. Трябва да сме на 100 процента физически и психически, за да спечелим тези мачове“, сподели Везенков пред "Нова телевизия".

Българинът не спира да покоря връх след връх, като вчера (18 май) спечели наградата за най-полезен играч в най-добрия баскетболен турнир в спорта. 

Александър Везенков се превърна в първия българин, който печели една от най-престижните награди в европейския баскетбол. Родният баскетболист се отчете и с две постижения, нареждайки се до Лука Дончич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички