ЛеБрон Джеймс е бесен: Имаме нужда от ш**ан плеймейкър


ЛеБрон Джеймс е бесен: Имаме нужда от ш**ан плеймейкър
Снимка: Guliver/GettyImages

1146 0

Суерзвездата на НБА и Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс избухна по адрес на тима си. Причината е 5-ата загуба в последните 7 срещи, въпреки че дори тази серия не може да доближи Торонто Раптърс до първото място в Източната конференция.

Краля е категоричен, че отборът е много добър, но задължително трябва да бъде привлечен плеймейкър. Както е известно, той е лидер по асистенции в състава на "кавалерите", а Кайри Ървинг, който е единственият наличен "пойнт-гард", не е типичен плеймейкър.

"Имаме нужда от ш*бан плеймейкър", категоричен беше Джеймс секунди след загубата на своя Кливланд от Ню Орлийнс Пеликанс, които пък играха без голямата си звезда Антъни Дейвис.

"Просто се надявам, че цялата организация няма да бъде доволна от това и ще вземе мерки. Честно казано, че не сме по-добри от миналия сезон” заяви ЛеБрон, чийто тим обърна Голдън Стейт от 1-3 победи във финала, но евентуален нов сблъсък с Уориърс може да завърши различно предвид присъствието на Кевин Дюрант при калифорнийци.

"Не се оплаквам от своите съотборници или от ръководството. Просто споделям. Да, станахме шампиони миналия сезон, но нека да видим дали можем да постигнем нещо този път. Факт е, че ни трябва плеймейкър, а и под коша не сме достатъчно солидни

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички