ЛА Клипърс отнесе Бруклин Нетс с 32 точки разлика


ЛА Клипърс отнесе Бруклин Нетс с 32 точки разлика

728 0

Отборът на Лос Анджелис Клипърс записа изразителна победа над Бруклин Нетс със 127:95 в двубой от НБА. За Клипърс това е седми пореден успех и десети в 11 мача от началото на сезона, докато Бруклин претърпя шеста загуба.

Домакините разгромиха съперника си в първата четвърт с 39:14 и не само не позволиха обрат, но и увеличиха преднината си. Крис Пол реализира 21 точки, а Блейк Грифин добави 20.

За гостите най-резултатен стана Боян Богданович с 18 т.

Сан Антонио Спърс стигна трудно до победа над Маями Хийт с 94:90 у дома. "Шпорите" имаха солидна преднина от 15 точки на голямата почивка, но в края едвам удържаха да не се допусне изравняване.

Кауай Ленърд вкара 24 точки за домакините, а Дион Уейтърс 27 за "горещите". За Сан Антонио това е трета поредна победа и осма за сезона, а Маями падна за пети пореден път.

Джеймс Хардън отбеляза 33 точки за Хюстън Рокетс, който се наложи над Филаделфия Севънти Сиксърс със 115:88. Хардън има в актива си 303 точки и 126 асистенции от началото на сезона. С това той записва името като третия играч в историята на НБА, който съумява да събере минимум 300 точки и 100 асистенции в 10 стартови срещи от първенството.

Това досега са правили единствено Оксар Робъртсън и Ръсел Уестбрук. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички