Гасол знае какво е нужно на Сан Антонио за финал в НБА


Гасол знае какво е нужно на Сан Антонио за финал в НБА
Снимка: БГНЕС

1037 0

Тежкото крило на Сан Антонио Спърс Пау Гасол сподели очакванията си от предстоящия втори сблъсък с Голдън Стейт Уориърс от финалите в Западната конференция на НБА.

В първия мач Спърс отстъпиха драматично като гости със 111:113, след като на моменти водеха с повече от 20 точки.

„Наясно сме, че Уориърс са много талантлив тим, затова трябва да бъдем пределно концентрирани. Трябва да лимитираме максимално нашите грешки, защото в противен случай ще бъдем наказани. Те разполагат с толкова много оръжия в нападение, че могат да променят развоя на всяка среща за миг, както и се случи”, заяви Пау Гасол.

Във втория сблъсък, който отново ще е в Оукланд, Сан Антонио ще е без голямата си звезда Кауай Ленърд. Той контузи глезена си, след като се приземи върху крака на Заза Пачулия. Именно действието на центъра на Голдън Стейт предизвика редица полемики относно това дали е било умишлено или не. Освен Ленърд, наставникът на „шпорите” Грег Попович няма да може да използва и основния си плеймейкър Тони Паркър, който ще отсъства до края на плейофите.

Неделният двубой бе много емоционален и изпълнен с обрати. До момента плейофите бяха тежки за нас, но никой няма да ни съчувства. Трябва да продължим да се борим. За съжаление в момента не можем да разчитаме на Тони Паркър и Кауай”, пък заяви атакуващият гард на Спърс Дани Грийн.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички