Приятел издаде сър Алекс: Откраднал от хотела си по време на престоя си в България през 78-ма


Приятел издаде сър Алекс: Откраднал от хотела си по време на престоя си в България през 78-ма
Снимка: Getty Images / Guliver

18877 0

Изключително куриозна случка за леендарния мениджър сър Алекс Фъргюсън разкри неговият бивш асистент в Абърдийн Пат Стантън. Шотландецът разкри, че тя е свързана с престоя на двамата в България през 1978 година, когато Абърдийн се сблъска с родния Марек в турнира Купата на носителите на купи. Оказа се, че великият треньор на Манчестър Юнайтед е извършил "кражба" от хотела, в който двамата са били настанени.

"В хотела той пълнеше всички тези закачалки за палто в чантата си. бяха хубави, но бяха просто закачалки. Предполагах, че сигурно е нещо от Гован. Той отнесе товара вкъщи, но и аз взех една. Все още я пазя, така че може да я донеса в събота, за да се посмеем", разкри Стантън за изданието scotsman.com.

Снощи шотландецът е бил удостоен с благотворителна галавечер, с което е бил отбелязан 75-ият му рожден ден. Сър Алекс също е трябвало да присъства, за да отдаде почит на своя приятел и бивш сътрудник. Вижте в този материал какво каза наскоро легендата за решението си да не включи Бербатов в състава за финала в Шампионска лига през 2011 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички