ВИДЕО: Бойният удар, който влуди футболната общественост през 2022 г.


ВИДЕО: Бойният удар, който влуди футболната общественост през 2022 г.
Снимка: Pixabay

1931 0

2022 година до огромна степен измина и футболната общественост се наслади на страхотни събития по терените в целия свят. Месеците обаче нямаше как да минат и без някои скандални случаи, които да загрозят картинката. 

"Нарушението", което ще ви припомним в следващите редове, спокойно може да бъде определено като най-гръбото през изминалата година, въпреки че несъмнено има ситуации, които са останали извън видеопредаванията и трудно биха станали достояние на обществеността.

Това обаче не се отнася за меко казано "нарушението" в последната минута от добавеното време на двубоя между ФК Банкок и ФК Университет Банкок, които по време на срещата се подвизават в третото ниво на тайландския футбол. 

*илюстративна снимка

Именно в края на въпросния двубой Айцарет Нойчайбун от тима на Банкок, който е гост и изостава с 0:3, си изпуска нервите и отправя ужасяващ удар срещу Сюзън Руангсуфанимит.

Нападателят първоначално бива подритнат, след което се приближава до "жертвата" си и с удар с лакът от смесените бойни изкуства поваля противника си. В последствие става ясно, че на Руангсуфанимит са му нужни цели 24 шева за лицето му.

Това доведе до червен картон за Айцарет, а в последствие му бяха отнети и спортните права за рамките на три години, а преди това бе и незабавно уволнен от тима си.

Въпросната среща датира от март месец, а впоследствие всички намесени страни излязоха с конкретни изявления в социалните мрежи, а такова не пропусна да сподели и нападателят. Той обжалва наказанието си и подчерта, че подобно действие не би се повторило.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички